tag:blogger.com,1999:blog-3993507765595907665.post1976263329201697653..comments2024-02-17T20:43:52.552+02:00Comments on My Classic Cuisine: La Multi Ani 2015 & Tort de Morcovi Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00912579776367322553noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3993507765595907665.post-47962056015333749492015-01-02T13:41:31.131+02:002015-01-02T13:41:31.131+02:00La multi ani si la cat mai multe bucurii! Incepand...La multi ani si la cat mai multe bucurii! Incepand de acum fiecare anm va fi cel mai frumos, nu-i asa? Urmeza unul exceptional! <3Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15403854778295945709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3993507765595907665.post-7387784856593480372015-01-01T11:22:48.878+02:002015-01-01T11:22:48.878+02:00Un An Nou fericit, cu sanatate, bucurii si implini...Un An Nou fericit, cu sanatate, bucurii si impliniri!<br />La multi ani!Alexandrinahttps://www.blogger.com/profile/08952590532778933925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3993507765595907665.post-67686038489999744952014-12-30T20:34:16.059+02:002014-12-30T20:34:16.059+02:00Nu ma las, timp suficient sa fie ca de ambitie nu ...Nu ma las, timp suficient sa fie ca de ambitie nu e problema :), multumesc frumos inca o data, orice sfat este oricand binevenit si apreciat! Te pup!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00912579776367322553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3993507765595907665.post-33362248175762972792014-12-30T20:19:13.484+02:002014-12-30T20:19:13.484+02:00sa nu-mi iei comentariul ca si o critica, nici vor...sa nu-mi iei comentariul ca si o critica, nici vorba de asa ceva...vroaiam sa te ajut, poate esti si tu pasionata de asa ceva....stiu ce nasol e sa vrei sa faci si sa nu-ti zica nimeni cum fac torturile, tin totul secret, de parca le-as putea fura clientela....in fine, oricum tortul arata superb si fara crema de unt...ai talent si eu iti doresc curaj si sa nu te lasi , sa mai faci:)) te pupSarea in bucatehttps://www.blogger.com/profile/07274745437284382983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3993507765595907665.post-57935308810235229372014-12-30T19:41:08.594+02:002014-12-30T19:41:08.594+02:00Sigur, Bianca, sfat/ critica accept oricand cu mar...Sigur, Bianca, sfat/ critica accept oricand cu mare drag! Multumesc mult, este exact ce am vazut si in tutorialul pe care l-am urmarit insa pentru mine era prea tarziu, stateam deja de 5 ore pe tort si nu am mai avut rabdarea necesara, insa data viitoare cu siguranta asa voi proceda. Te pup, un An Nou cu multa sanatate si realizari iti doresc!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00912579776367322553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3993507765595907665.post-829704716428123592014-12-30T18:01:37.026+02:002014-12-30T18:01:37.026+02:00Foarte frumos. Pot sa-ti dau un sfat? nu-s pro in ...Foarte frumos. Pot sa-ti dau un sfat? nu-s pro in torturile cu pasta de zahar, dar am facut cateva si pot sa te invat cateva trucuri. intotdeauna tortul trebuie acoperit in crema de unt inainte de a-l acoperi cu pasta de zahar. cu crema de unt ii dai tinuta aia frumoasa. pui un strat de crema si incerci sa-l nivelezi cat de bine, apoi il dai la rece juma de ora si apoi il acoperi iar cu crema, incercand sa-i faci peretii tortului cat de drept posibil. am vazut ca unele chiar foloses boloboc. :) dupa ce iti place cum arata tras tortul in unt, il dai iar la rece sa fie crema de unt tare si deabia apoi il acoperi cu pasta de zahar. stiu ca nu e usor e mult de munca, dar daca te pasioneaza nu te lasa, ca incet incet o sa te perfectionezi. daca ai nevoie vreodata de vreun sfat, cu cel mai mare drag te ajut, din cate stiu eu si ce mai fur de la altii:)) te pup. An nou Fericit!!! Bianca (Sarea in Bucate)Sarea in bucatehttps://www.blogger.com/profile/07274745437284382983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3993507765595907665.post-92154990967003042392014-12-30T10:50:11.117+02:002014-12-30T10:50:11.117+02:00Și eu sunt începătoare și e într-adevăr mai greu. ...Și eu sunt începătoare și e într-adevăr mai greu. Oricum, stai liniștită pentru că arată minunat.Alina Avramhttps://www.blogger.com/profile/15583402416356103839noreply@blogger.com