In vacanta aceasta m-am relaxat atat de tare incat nu stiu cum dar am reusit sa uit sa ma inscriu la concurs. Cu o zi inainte de plecare, printre bagaje, o mie de ganduri si alte lucruri, am reusit sa pregatesc reteta, gandindu-ma ca imi voi face timp cand ajung la destinatie sa o postez, mai ales ca nu sunt genul care se inscrie pe ultima suta de metri in concursuri (mi s-a intamplat ce-i drept de vreo 2 ori doar din lipsa acuta de timp). Si ce credeti?!? Mi-am amintit la o zi dupa incheierea concursului!! Iar daca nu ma credeti, veti vedea la sfarsitul postarii si reteta cu pricina!
Am ajuns
intre timp acasa, unde am aflat ca s-a prelungit perioada de inscrieri!
Norocul....tolomacului ca sa zic asa!
Astfel am
pregatit rapid o alta reteta cu care reusesc sa ma inscriu azi la concursul organizat de Hochland
& Teo's Kitchen.
Grisinele cu
cascaval si sunculita taraneasca sunt o gustare foarte aromata si pot fi
servite cu succes ca aperitiv.
Pentru ca nu
m-am putut decide, le-am pregatit cu ambele variante de cascaval Hochland:
clasic si afumat.
Ingrediente 6 buc:
6 grisine lungi
3 felii cascaval afumat Hochland
3 felii cascaval clasic Hochland
6 felii subtiri sunculita taraneasca
1 castravete mic
1 lingurita ulei de masline
2 lingurite susan negru
2 linguri mustar boabe
Mod de preparare:
- Castravetele se spala si se taie pe lung 6 fasii subtiri cu ajutorul instrumentului de decojit.
- Se ruleaza pe fiecare grisina cate o felie de cascaval, una de castravete si una de sunculita taraneasca la o distanta de 1 cm intre ele.
- Se ung rulourile cu putin ulei de masline si se presara seminte de susan.
- Se servesc alaturi de mustar.
Aceasta este reteta despre care va spuneam: tortilla cu cascaval Hochland, crema de branza, sunca de vita si valeriana, respectiv sandwich-ul usor si perfect pentru drum, dimineata sau chiar pranz.
Weekend placut!
4 comentarii:
Eheee...ce farfurioare vesele si colorate! <3 Exact cum imi place mie, quick & easy. Wrap-ul (tortilla) e buuuuun tare. Si eu fac des. Pupici
Acum am inceput si eu sa fac des :), te pup, Diana!
Delicioase cu siguranta, dar si foarte apetisante prin culoare si prezentare!
Multumesc mult, Cristina!
Trimiteți un comentariu