Tot pentru Sunday Lunch si invitatia Dianei/ Disturbingly Delicious am pregatit fileul de somon asezat pe un pat de legume crude. Este o reteta extrem de simpla si se face rapid.
Ingrediente 2 portii:
2 fileuri de somon
1 morcov
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 dovlecel mic
1 bulb mic de fenicul
frunzele de la 1 ceapa verde
2 linguri ulei
2 linguri boabe de piper colorat
suc de lamaie
Modalitate de preparare:
- Legumele se spala, se curata si se taie fasii.
- Boabele de piper se zdrobesc usor si se pun intr-un castron.
- Pestele se spala, se stropeste cu zeama de lamaie si se tavaleste prin boabele de piper.
- Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste pestele cate 3 minute pe fiecare parte.
- Legumele se repartizeaza pe 2 farfurii iar deasupra se aseaza fileurile de somon.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu