marți, 29 aprilie 2014

Paste cu Branza Cheddar


Bine v-am regasit! Din nefericire, in perioada urmatoare nu voi mai reusi sa interactionez cu bucataria/ aparatul foto la fel de des cum o faceam pana acum, insa sper sa reusesc sa postez macar o parte din ceea ce se gateste totusi in mica bucatarie My Classic Cuisine
Azi va aduc poate cea mai simpla reteta de paste la cuptor, foarte usoara si cu doar cateva ingrediente. Sunt perfecte pentru o cina in 2 ;)

Ingrediente:
200 g paste (am folosit Serpentini)
240 g branza cheddar, rasa
2 linguri ciuperci intregi din conserva (puteti pune si mai multe)
1 ceapa verde, tocata marunt (merg la fel de bine si 2)
180 ml lapte
180 ml smantana
1 lingurita paprika/ boia

Modalitate de preparare:
  • Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg.
  • Intr-un castron se amesteca laptele cu smantana apoi se adauga ceapa, pastele si ciupercile.
  • Se muta totul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt apoi se presara paprika/ boiaua.
  • Se da vasul la cuptorul preincalzit la 160 g C pentru aproximativ 25 de minute.

Mai simplu de atat nici nu se poate! Pofta buna!

Puteti gasi aceasta reteta si pe iCook.

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena