Stiu ca poate fi ciudat sa postez o reteta de snitele, banala de altfel, insa recunosc ca au existat vremuri in care nu stiam sa fac nici macar atat. Astfel incat azi avem reteta traditionala, de pe vremea bunicii, atat pentru cei care nu au facut pana acum snitele, cat si pentru cei carora doar le-am trezit pofta!
Ingrediente:
1 kg piept de pui, fara piele si os
3 oua
200 g faina
250 g pesmet
300 ml ulei
sare
Modalitate de preparare:
- Se spala pieptul si se feliaza cat mai subtire.
- Se bat ouale.
- Se dau feliile de piept de pui prin faina, apoi prin oul batut iar la final prin pesmet.
- Se prajesc snitelele pe ambele parti in uleiul incins, la foc potrivit.
- Se scot intr-o farfurie pe hartie absorbanta si pot fi servite cu sau fara garnitura sau salata.
Va doresc o saptamana frumoasa!
Reteta poate fi accesata si pe iCook.
2 comentarii:
Sunt preferatele mele.
Delicioase, oricat ar fi de banale ;)
Trimiteți un comentariu