vineri, 27 februarie 2015

Briose cu Cacao


Aceasta este o varianta foarte simpla de briose, poate cea mai simpla, iar daca nu le lasati mai mult decat este cazul la cuptor vor iesi extrem de moi si sunt sigura ca or sa va placa, cu sau fara decor (fluturas decupat din pasta de zahar).

Ingrediente 12 bucati:
3 linguri si 1/2 unt 82%, la temperatura camerei
115 g zahar brun
2 oua mari
115 g faina
1/2 lingurita bicarbonat
25 g cacao pudra
125 ml smantana

Modalitate de preparare:
  • Se pregateste tava de briose si se pun 12 hartiute in tava (in cazul in care nu aveti forme de silicon).
  • Intr-un bol se amesteca cu telul (aluatul iese mai pufos in felul acesta) untul, zaharul, ouale, faina amestecata in prealabil cu bicarbonatul si cacaoa. 
  • Se adauga smantana la final, amestecand cu o lingura.
  • Se pune compozitia in cele 12 forme si se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 g C pentru 20 de minute. 

Weekend placut!

0 comentarii:

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena