luni, 2 iulie 2012

Bulgarasi de Susan

…in continuarea seriei retetelor raw vegan prezentate de Olivia Steer in cadrul Atelierului de Gastonomie organizat impreuna cu Plafar.

Ingrediente:
100 gr seminte de susan
½ lingurita scortisoara
1 lingurita coriandru
2 linguri miere
1 lingura ulei de cocos
Uleiul de cocos il puteti inlocui cu inca o lingura de miere.
Se macina semintele de susan, scortisoara si coriandrul. 
Puteti ajusta cantitatea de coriandru si scortisoara dupa gust.
Se adauga mierea si uleiul de cocos si se amesteca bine 
pana se formeaza o pasta omogena.
Se modeleaza bulgarasii (din cantitatea de mai sus ies 12 - 13 bucati) 
care apoi se tavalesc prin cacao sau nuca de cocos.
Eu am tavalit cativa bulgarasi si prin mac.
Se orneaza cu cate 1 fulg de cocos mare, deshidratat si zmeura.
Ii puteti servi pe un platou sau in folii individuale (se gasesc in Carrefour).
 Sunt absolut deliciosi, sanatosi si se pregatesc in maxim 10 minute.
O saptamana usoara! 

2 comentarii:

Antonina spunea...

Ce dragut, Anca! Foarte faine ti-au iesit. Si mie mi-au placut tare mult! Ma bucur ca am avut placerea sa te intalnesc! pupici

Unknown spunea...

Multumesc tare mult! Atat placerea cat si onoarea au fost de partea mea :), te pup!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena