…in continuarea seriei retetelor raw vegan prezentate de Olivia Steer in cadrul Atelierului de Gastonomie organizat
impreuna cu Plafar.
Ingrediente:
100 gr seminte de
susan
½ lingurita
scortisoara
1 lingurita coriandru
2 linguri miere
1 lingura ulei de
cocos
Uleiul de cocos il
puteti inlocui cu inca o lingura de miere.
Se macina semintele
de susan, scortisoara si coriandrul.
Puteti ajusta cantitatea de coriandru si scortisoara dupa gust.
Se adauga mierea si uleiul de cocos si se amesteca bine
pana se formeaza o pasta omogena.
Puteti ajusta cantitatea de coriandru si scortisoara dupa gust.
Se adauga mierea si uleiul de cocos si se amesteca bine
pana se formeaza o pasta omogena.
Se modeleaza bulgarasii (din cantitatea de mai sus ies 12 - 13 bucati)
care apoi se tavalesc prin cacao sau nuca de cocos.
care apoi se tavalesc prin cacao sau nuca de cocos.
Eu am tavalit cativa bulgarasi si prin mac.
Se orneaza cu cate 1
fulg de cocos mare, deshidratat si zmeura.
Ii puteti servi pe un
platou sau in folii individuale (se gasesc in Carrefour).
O saptamana usoara!
2 comentarii:
Ce dragut, Anca! Foarte faine ti-au iesit. Si mie mi-au placut tare mult! Ma bucur ca am avut placerea sa te intalnesc! pupici
Multumesc tare mult! Atat placerea cat si onoarea au fost de partea mea :), te pup!
Trimiteți un comentariu