Ingrediente:
3 cani apa
1 cana migdale crude/ nuci/ alune
2 linguri miere
2 picaturi esenta de vanilie
scortisoara
stafide/ migdale/ alune
Se pune in blender cana de migdale si 1 cana de apa si se
transforma totul intr-o pasta.
Se dilueaza cu cele 2 cani de apa ramase, se
adauga esenta de vanilie
si se strecoara totul printr-o panza deasa.
Se
indulceste cu miere, se serveste ca atare sau in pahare in care s-au scufundat
in functie de preferinte stafide, migdale sau alune si se decoreaza cu
scortisoara.
Se pot folosi atat migdale decojite, cat si cu coaja. Cele
nedecojite se pot lasa la hidratat peste noapte (in frigider) si se pot decoji
foarte usor a doua zi.
Laptele de migdale este o alegere sanatoasa in primul rand pentru copii si
reprezinta optiunea ideala pentru persoanele care au intoleranta la lactoza.
Enjoy!
1 comentarii:
Ah, cat imi place poza! Si cred ca si laptele preparat astfel este foarte bun! Pup!
Trimiteți un comentariu