Stiti (cel putin unii dintre voi) ca nu ma dau in vant dupa legume (reiese si din postari treaba asta!). Dar nu va spun ce gust au legumele astea dupa ce au stat la marinat in ulei de masline si otet balsamic! Nu va spun, trebuie sa incercati neaparat! Cu sau fara Halloumi (pentru care eu trebuie sa-i multumesc Dimitrei pentru ca mi-a adus-o din frumoasa Grecie!), legumele la gratar sunt foarte gustoase. Inafara de zucchini/ dovlecei puteti folosi si vinete, cred ca sunt foarte gustoase in aceasta combinatie.
Adina, sa stii ca am facut reteta asta si cu gandul la tine :) si astept feedback!
Adina, sa stii ca am facut reteta asta si cu gandul la tine :) si astept feedback!
Ingrediente:
1 ardei gras galben
1 ardei gras verde
2 zucchini/ dovlecei
80 ml ulei de masline
60 ml otet balsamic
piper proaspat macinat
225 g branza Halloumi
Modalitate de preparare:
1 ardei gras verde
2 zucchini/ dovlecei
80 ml ulei de masline
60 ml otet balsamic
piper proaspat macinat
225 g branza Halloumi
Modalitate de preparare:
- Ardeii se spala, se taie in jumatati si se curata de seminte. Zucchini/ dovleceii se spala si se taie rondele.
- Se amesteca intr-un castron uleiul impreuna cu otetul si se adauga ardeii si zucchini. Se amesteca bine, se adauga piper proaspat macinat si se lasa la marinat aproximativ 1 ora.
- Se pun feliile de zucchini pe bete de frigarui apoi se pun frigaruile impreuna cu ardeii si branza Halloumi feliata pe gratar in jur de 3-4 minute pe ambele parti.
- Se scot legumele si se servesc stropite cu marinada din ulei si otet.
Puteti gasi reteta si pe iCook.
Pofta buna!
1 comentarii:
Arata exact pe gustul meu!
Trimiteți un comentariu