luni, 2 iunie 2014

Chec cu Stafide si Merisoare


Varianta cea mai simpla si mai economica de chec, parfumat, imbogatit cu merisoare si stafide si foarte, foarte pufos! 

Ingrediente:
2 oua
250 g zahar
125 ml ulei
125 ml lapte
475 g faina
esenta de portocale
1 pliculet praf de copt
2 linguri stafide
2 linguri merisoare

Modalitate de preparare:
  • Zaharul se mixeaza cu cele 2 oua intregi.
  • Se adauga treptat uleiul, laptele si sesenta de portocale (sau orice esenta aveti la indemana).
  • Se cerne faina, se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul anterior obtinut.
  • Se ung 2 forme de chec cu unt, se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia.
  • La final, se presara fructele.
  • Se introduc tavile in cuptorul preincalzit la 170 g C si se lasa pentru aproximativ 40 de minute.
Pofta buna!
Gasiti reteta si pe iCook.

O saptamana usoara!

2 comentarii:

Cristina spunea...

Perfect langa cafea!

Ramona Matache spunea...

Se vede ca e pufos; si are o culoare minunata :)

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena