marți, 15 aprilie 2014

Scrumbie la Gratar


Reteta de la tata, scrumbia super buna! E gata cat ai zice...peste!!! Si da, faptul ca e de la tata o face si mai gustoasa :)))! Cand nu aveti timp prea mult la dispozitie sau doar pofta de peste...merita sa-i dati o sansa, o sa va placa!

Ingrediente:
2 scrumbii
1 cubulet de unt 
ierburi aromate 
sare, piper 
lamaie/ limeta

Modalitate de preparare:
  • Se curata scrumbiile.
  • Se dau cu sare, piper si ierburi aromate (dupa preferinta).
  • Se unge gratarul cu unt si se aseaza scrumbiile.
  • Se tin pe gratar aproximativ 8-10 minute pe fiecare parte.
  • Se stropesc cu suc de lamaie/ limeta. 
Optional, puteti servi scrumbiile alaturi de broccoli/ orez.
Puteti gasi reteta si pe iCook.

Cea mai simpla reteta ever ;)

1 comentarii:

Paula Gafitescu spunea...

Iti doresc un Paste fericit draga mea!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena