marți, 31 iulie 2012

Grapefruit cu Rom Negrita

Reteta cuprinsa in "Cartea Regala de Bucate" scrisa de Majestatea Sa Principesa Margareta a Romaniei si transmisa Majestatii Sale de catre Principesa Tatiana Radziwil. Neaparat sa o incercati pentru ca este delicioasa si foarte rapida!

Ingrediente pentru 2 portii:
1 grapefruit
4 lingurite zahar brun
4 linguri rom Negrita (eu am folosit cognac)

Se incalzeste cuptorul la 180 gr C. 
Se spala grapefruitul si se taie pe jumatate.
Cu un cutit bine ascutit se desprinde fiecare segment de fruct de pe pielita din jur,  fara insa a se scoate din coaja.
Se aseaza jumatatile intr-o tava si se presara cate 2 lingurite de zahar brun si cate 2 linguri de rom (sau cognac) pe fiecare jumatate.
Se introduce tava in cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Se scot jumatatile de grapefruit cu grija din tava (vor fi fierbinti!) si se serveste desertul cu lingurita! 
Este un desert simplu dar foarte aromat!

0 comentarii:

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena