duminică, 12 mai 2013

Sunday Lunch - File de Somon sub Crusta de Piper


Tot pentru Sunday Lunch si invitatia Dianei/ Disturbingly Delicious am pregatit fileul de somon asezat pe un pat de legume crude. Este o reteta extrem de simpla si se face rapid. 

Ingrediente 2 portii:
2 fileuri de somon
1 morcov
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 dovlecel mic
1 bulb mic de fenicul
frunzele de la 1 ceapa verde
2 linguri ulei
2 linguri boabe de piper colorat
suc de lamaie


Modalitate de preparare:
  • Legumele se spala, se curata si se taie fasii.
  • Boabele de piper se zdrobesc usor si se pun intr-un castron.
  • Pestele se spala, se stropeste cu zeama de lamaie si se tavaleste prin boabele de piper. 
  • Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste pestele cate 3 minute pe fiecare parte.
  • Legumele se repartizeaza pe 2 farfurii iar deasupra se aseaza fileurile de somon.
Pofta buna!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena