duminică, 27 octombrie 2013

Briose cu Ciocolata si Banane



De departe cea mai simpla reteta dintre toate! Si ce este interesant la aceste briose este ca datorita bananelor din compozitie, ele raman la fel de pufoase in interior chiar si dupa 2-3 zile. Va las cu reteta Nigellei si va doresc o duminica minunata!


Ingrediente 16 briose:
3 banane f coapte
125 ml ulei vegetal 
2 oua
100 g zahar brun
225 g faina
3 linguri cacao pudra, cernuta
1 lingurita bicarbonat

Modalitate de preparare:
  • Se incalzeste cuptorul la 200 g C si se pregateste tava pentru briose/ formele de silicon.
  • Se zdrobesc bananele cu furculita sau mixerul.
  • Se adauga uleiul, ouale si zaharul.
  • Separat, se amesteca bine faina cu pudra de cacao si bicarbonat. 
  • Se adauga in amestecul de banane, mixand pana la omogenizarea completa a ingredientelor.
  • Se pune compozitia in forme cu ajutorul unei linguri, avand grija sa ne le umpleti pentru ca ele vor creste destul de mult in cuptor.
  • Se da forma la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
  • Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca 10 minute apoi se scot briosele pe un gratar.

3 comentarii:

Rocsy Ciobanu spunea...

Imi plac foarte mult. Iau doua bucati ca sa le servesc langa o cana cu lapte!

Anca B. spunea...

Te pup Rocsy, multumesc mult!

Dohotariu-Avram Alina spunea...

Minunate! Aș mânca și eu vreo două!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena