marți, 10 decembrie 2013

Paste cu Creveti


Speechless. Azi nu sunt in cea mai buna dispozitie de povestit. Probabil pentru ca sfarsitul de an se apropie cu pasi repezi si vine momentul bilantului cand trag linie si ma uit in urma sa vad ce am realizat sau mai degraba ce nu am realizat anul acesta. Si cred ca sunt si obosita, nici eu nu mai stiu exact. Si atunci raman cu gandurile mele iar voua va las reteta de Paste cu creveti care este disponibila si pe site-ul iCook.

Ingrediente:
400 g paste (eu am folosit farfalle)
200 g cozi de creveti
50 g muguri fasole mung
50 g muguri de pin
4 linguri ulei de masline
1 catel usturoi
10 rosii cherry
coriandru proaspat
sare, piper

Modalitate de preparare:
  • Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa fierbinte cu putina sare apoi se lasa la scurs.
  • Mugurii de pin se rumenesc intr-o tigaie pana ce capata o culoare aurie.
  • Usturoiul se zdrobeste si se pune intr-o tigaie cu putin ulei la calit impreuna cu cozile de creveti. Se adauga sare si piper dupa gust.
  • Se pun in tigaie peste creveti pastele scurse, mugurii de pin, rosiile cherry taiate si mugurii de fasole mung. Se amesteca usor si se ia tigaia de pe foc.
  • Se adauga coriandru proaspat tocat la final.

2 comentarii:

Cristina spunea...

Si eu sunt foarte obosita, dar multumita! Am tras mult si greu dar incep sa vad si luminita de la capatul tunelului. Asta iti doresc si tie!! PUP!!!

Anca Bunea spunea...

Multumesc mult, Cristina. Te pup!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena