luni, 16 decembrie 2013

Chocolate Cookies/ Fursecuri cu Ciocolata


Cred ca in perioada asta sunteti in toi cu pregatirile de sarbatori. Reteta de azi este una foarte usoara - fursecuri cu ciocolata. Daca sunteti fani ciocolata & negresa sunt convinsa ca aceste fursecuri vor fi pe placul vostru. Le puteti pregati chiar cu cateva zile inainte de sarbatori si le pastrati intr-o cutie inchisa ermetic. Garantez ca sunt foarte bune si pot crea dependenta :)! Puteti gasi reteta si pe site-ul iCook.

Ingrediente 40 fursecuri:
200 g ciocolata amaruie (peste 55% cacao)
100 g unt nesarat
180 g zahar
200 g faina
½ lingurita praf de copt
1 lingura cacao
3-4 linguri alune macinate
zahar pudra pentru ornat

Modalitate de preparare:
  • Ciocolata se rupe in bucati si se topeste la bain-marie impreuna cu untul.
  • Faina se cerne, se amesteca cu praful de copt, cacao si alunele macinate.
  • Separat, se mixeaza ouale cu zahar. 
  • Se amesteca ciocolata, faina si ouale apoi aluatul format se da la frigider pentru 20 de minute.
  • Se incalzeste cuptorul la 180 g C.
  • Se scot cu lingurita portii de aluat si se modeleaza bilute.
  • Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt apoi se da tava la cuptor pentru cca 10-12 minute.
  • La final se pudreaza cu zahar (optional).

O saptamana usoara!

3 comentarii:

Ami Ghiga spunea...

Ce bine arata ...

Timea spunea...

Pot sa fur 4 fursecuri pt maine dimineata la cafea?

Anca Bunea spunea...

Bineinteles :)

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena