marți, 27 mai 2014

Ciorba de Perisoare


Pentru azi reteta traditionala, preferata mea ;)

Ingrediente:
un os de vita
500 gr carne tocata, amestec de porc+vita
400 g legume congelate pentru ciorba sau (orientativ)
un morcov mare
o telina potrivita 
o ceapa 
2 fire de ceapa verde + 4 fire pentru compozitia de perisoare
1 ardei gras rosu
sare, piper
1 ou
200ml suc de rosii
700 ml bors 
o legatura leustean proaspat

Modalitate de preparare:
  • Se spala bine osul de vita si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece, la foc potrivit.
  • Se ia spuma si se lasa osul la fiert aproximativ o ora apoi se scoate si se adauga legumele tocate.
  • Se pregatesc perisoarele: carnea tocata se amesteca cu ceapa verde tocata marunt, oul batut, sare si piper. Se formeaza perisoarele si se pun in oala. Se lasa la fiert 20 de minute.
  • Se adauga sucul de rosii si borsul, se lasa la fiert inca 5-10 minute apoi se stinge focul si se adauga leusteanul proaspat tocat.
Sa aveti pofta!Gasiti reteta si pe iCook.

0 comentarii:

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena