duminică, 6 martie 2016

Budinca de Cus-Cus cu Pere


Budinca facuta pentru Eva. Ei ii plac foarte mult pastele la cuptor si pentru ca inca nu i-am dat zahar (il ia oricum din biscuiti cateodata...), incerc pe cat posibil sa ii indulcesc preparatele cu fructe/ piure de fructe. In budincile ei pun tot felul de paste: integrale, din orez, paste cu ou sau fara. Si la capitolul fructe schimbam para cu banana, mar, afine si chiar pulpa si suc de portocala. Weekendul acesta am ales cus-cus cu para.

Ingrediente:
60 g cus-cus (am folosit Baneasa)
200 g branza de vaci
80 g iaurt grecesc 
1 ou
1 para

Modalitate de preparare:
  • Se fierbe cus-cus-ul.
  • Intr-un castron se bate oul, se amesteca cu branza de vaci, iaurtul si para decojita, taiata bucatele.
  • Se unge vasul cu unt, se adauga compozitia si se introduce la cuptor pentru aproximativ 40 de minute, la 160 g C, in cuptorul preincalzit.
  • Se lasa la racit inainte de servire.
Pofta buna!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena