duminică, 19 august 2012

Salata de Paste cu Fructe

Strugurii si para ii dau acestei salate un accent dulceag, in timp ce portocala vine cu o nuanta usor acrisoara. Sunca de pui, fructele si legumele aduc o multime de substante hranitoare. O reteta usoara, potrivita pentru aceasta luna de vara!
Ingrediente:
150 gr paste colorate 
2 felii sunca de pui
1 para
1 portocala
5 boabe de struguri
1 lingura stafide
1 lingura fistic
1 buchet de broccoli
cateva frunze de salata 
piper 

Reteta este foarte simpla: se fierb pastele 10 - 12 minute in apa clocotita sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce devin 'al dente'. Se dau printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se opareste buchetul de broccoli aproximativ 3 minute si se da printr-un jet de apa rece. Se separa si se adauga peste pastele scurse si sunca de pui taiata cubulete.
Se curata de coaja para, se taie cubulete si se stropesc cu putin suc de lamaie pentru a nu oxida. Se curata si portocala si se taie cubulete iar boabele de struguri in jumatati.
Se amesteca incet toate ingredientele, se stropesc cu putin ulei si se rasneste putin piper dupa preferinta.
Se aseaza pe o farfurie, se adauga frunzele de salata, se orneaza cu stafide si fistic si se poate servi.
Sa aveti un inceput de saptamana usor!

1 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Ce frumoasa este.Imi plac pastele multicolore.Pup!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena