luni, 3 septembrie 2012

Salata de Linte cu Ceapa Verde si Marar

Azi va intampin cu o reteta vegana, marca Ligia Pop. Nu stiu in ce masura va plac retetele vegane dar aceasta salata are cel putin 2 beneficii: este foarte sanatoasa si se prepara rapid. 

Ingrediente:
1 cana linte (rosie sau verde)
6 fire ceapa verde
1 legatura marar proaspat
zeama de la 1 lamaie
1 lingura ulei de masline
sare dupa gust

Lintea se fierbe in jur de 15 minute (cea rosie, cea verde - care este usor mai aromata dupa parerea mea - fierbe putin mai greu, in jur de 30 minute) la foc mic si se lasa la scurs.
Ceapa si mararul se toaca marunt, se amesteca cu restul ingredientelor iar salata este gata!
Sa o savurati cu placere!
Sper sa ne revedem curand! 

3 comentarii:

Cristina spunea...

O salata buna, pe care o voi face curand!

Sisters'Kitchen spunea...

Sanatate curata.Arata f binee!

Anca B. spunea...

Multumesc mult! Sper sa-ti placa, Cristina!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena