luni, 27 august 2012

Briose cu Sunca si Ciuperci

Pentru dieta Dukan (faza de croaziera) sau cei care vor un aperitiv sanatos si sarac in calorii! Inspirata de briosele lui Edith ('s Kitchen) dar cu cateva modificari la capitolul ingrediente, va invit sa pregatiti o gustare foarte rapida!

Ingrediente 6 briose:
80 gr branza de vaci dietetica 0,2% grasime (eu am folosit Lacteea)
100 gr sunca de pui 
2 linguri ciuperci feliate
2 fire ceapa verde
3 oua
2 linguri tarate de ovaz
1 lingura patrunjel proaspat tocat
sare, piper, boia dulce

Se incalzeste cuptorul la 180 gr C.
Se toaca marunt sunca, ciupercile si ceapa verde. Se amesteca cu branza, patrunjelul si galbenusurile. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se incorporeaza in amestecul anterior si se adauga sare, piper si boia dupa gust.
Compozitia se toarna in forme de silicon. Se coc briosele la 180 gr C pentru 30 - 35 minute.
Se pot servi calde sau reci.
Pofta buna va doresc!

0 comentarii:

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena