marți, 13 mai 2014

Snitel de Pui


Stiu ca poate fi ciudat sa postez o reteta de snitele, banala de altfel, insa recunosc ca au existat vremuri in care nu stiam sa fac nici macar atat. Astfel incat azi avem reteta traditionala, de pe vremea bunicii, atat  pentru cei care nu au facut pana acum snitele, cat si pentru cei carora doar le-am trezit pofta! 

Ingrediente:
1 kg piept de pui, fara piele si os
3 oua
200 g faina
250 g pesmet
300 ml ulei
sare 

Modalitate de preparare:
  • Se spala pieptul si se feliaza cat mai subtire.
  • Se bat ouale.
  • Se dau feliile de piept de pui prin faina, apoi prin oul batut iar la final prin pesmet.
  • Se prajesc snitelele pe ambele parti in uleiul incins, la foc potrivit.
  • Se scot intr-o farfurie pe hartie absorbanta si pot fi servite cu sau fara garnitura sau salata.

Va doresc o saptamana frumoasa!
Reteta poate fi accesata si pe iCook.

2 comentarii:

Rocsy Ciobanu spunea...

Sunt preferatele mele.

Paula Gafitescu spunea...

Delicioase, oricat ar fi de banale ;)

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena