luni, 7 iulie 2014

La Greaca cea frumoasa


Despre Greaca tin neaparat sa va spun pentru ca este un loc cu adevarat special. Weekendul acesta am avut sansa de a-mi petrece timpul cu bloggerii (culinari/ generalisti) si nu regret nicio secunda petrecuta acolo in compania lor. 
Despre locatia in care s-a desfasurat intalnirea va povestesc in randurile urmatoare. Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucuresti, în Judetul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasa”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani (cam pe la 1532).
Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si se afla foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare. Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. 





Camerele spatioase sunt decorate in tonuri pastelate, iar detaliile florale si mobila alba, din lemn masiv creează o ambianta placuta.


Platforma pe care este construită piscina dispune de 400 de locuri, baldachine, bucatarie proprie, doua baruri, jacuzzi, sauna, outdoor fitness, baldachine pentru masaj, loc de joaca si piscina pentru copii, dusuri şi grupuri sanitare.


Seara, Dj-ul si show-ul barmanilor completeaza experienta unei petreceri adevarate.
De asemenea, este un cadru foarte potrivit pentru o lansare de produs sau pentru organizarea unui eveniment deosebit (inclusiv nunti si botezuri).
Exista doua terenuri de tenis, special amenajate pentru pasionatii sportului alb.
Echipamentul complet poate fi inchiriat, iar instalatia de nocturna face posibila distractia si pe timp de noapte.


Daca va plac senzatiile mai tari, puteti beneficia de 4 ATV-uri. Traseul catre Dunare, printre canalele de irigatii este o doza de adrenalina care poate spori pofta de distractie.
Localitatea Greaca are o istorie lunga si bogata. Documente istorice atesta existenta civilizatiei in aceasta zona inca din Neolitic. La cerere, se pot organiza excursii la Casa de Piatra de la Heresti, Fantanile de la Izvoarele sau Schitul Gostinari.
Cat despre bucatarie, iata si o parte din bunatatile pe care le-am savurat:









Sursa informatiilor: www.domeniulgreaca.ro

In incheiere, multumesc celor de la Greaca Resort pentru ospitalitate, Spada <3 pentru ca au facut posibil ca totul sa se intample si tuturor celor care au participat la aceasta intalnire la care m-am simtit minunat! 
Sa ne revedem cu bine data viitoare!

1 comentarii:

Cristina spunea...

<3 <3 <3 In compania ta oricine se simte minunat!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena