Zilele trecute am primit de la prietenii de la Bonduelle noile legume Bonduelle Vapeur. Ele sunt deja pregatite la abur apoi congelate iar noua nu ne ramane decat sa le gatim pentru fix 3 minute.
Mazarea s-a potrivit perfect in aceasta reteta pe care v-o recomand.
Ingrediente tava 18 cm:
Mazarea s-a potrivit perfect in aceasta reteta pe care v-o recomand.
Ingrediente tava 18 cm:
1 foaie aluat
fraged, decongelat partial
25 g unt
2 cepe
rosii medii, taiate in jumatate apoi in felii subtiri
2 catei
de usturoi, zdrobiti
1 cana
mazare congelata
2
linguri patrunjel proaspat tocat
125 g branza Brie, taiata in felii subtiri
8 oua
1/2
cana smantana
sare, piper
Modalitate
de preparare:
- Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se unge cu unt o forma rotunda de 18-20 cm diametru.
- Se pune aluatul in forma, decupand mai intai un cerc de diametrul tavii apoi fasii pentru partile laterale.
- Se topeste untul intr-o tigaie la foc mediu. Se adauga ceapa si usturoiul. Se amesteca ocazional, timp de 10 minute sau pana cand ceapa s-a inmuiat. Se adauga mazarea si patrunjelul si se mai lasa 3 minute pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper.
- Se pune jumatate din amestecul din tigaie in tava. Se aseaza jumatate din feliile de branza Brie. Se aseaza apoi restul de amestec din tigaie si restul de branza Brie.
- Se mixeaza ouale cu smantana iar amestecul se toarna in tava.
Weekend insorit!
1 comentarii:
Pur si simplu minunata!
Trimiteți un comentariu