marți, 20 octombrie 2015

Pranzul la birou – mereu fresh cu aparatul de vidat de la FoodSaver


Nu stiu cati dintre voi va confruntati cu aceasta problema, insa mie mi se intampla zilnic sa ma intreb ce mananc la pranz.

De cele mai multe ori apelez la un sandwich, il fac rapid, nu necesita incalzire, il mananc imediat, ocazional chiar pe tastatura de la laptop.

Sau o salata. E fresh, are vitamine, unde mai pui ca nu ingrasa…
Cum fac ca pachetelul meu pentru masa de pranz sa fie mereu fresh, transportat/ pastrat in conditii optime?

Solutia este aparatul de vidat de la FoodSaver.
Caserola in care videz pranzul imi asigura prospetimea de pana la 5 ori mai mult timp.


Aceeasi caserola ma ajuta sa pastrez proaspete in frigider prajiturile ramase dupa vizita prietenilor sau orice alta mancare ce ar putea emana mirosuri specific in cazul depozitarii incorecte.

In felul acesta economisesc si totodata ma asigur ca mancarea nu se altereaza, nu isi schimba gustul si este mereu proaspata.

0 comentarii:

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena