marți, 23 februarie 2016

Tort Eva 2 ani


Pe 1 februarie, Eva a implinit 2 ani. Anul trecut de ziua ei am facut Tort de ciocolata, al 2-lea tort imbracat in pasta de zahar. Anul acesta mi-am propus sa fac pentru prima data tort cu etaj. 2 zile de concediu si foarte multa munca si emotie. 




Reteta de blat si crema am luat-o de la Teo's Kitchen, Tort Valurile Dunarii, stiam ca nu am cum sa dau gres (multumesc mult, Teo!). 


Emotia maxima a fost cu etajul pentru ca tortul din partea superioara era destul de mare si greu. Am folosit bete de bambus - imaginea de mai jos si lucrurile au mers de minune desi initial nu i-as fi dat nicio sansa.


Deliciumic mi-a facut cea mai frumoasa surpriza cu statueta personalizata. 




Si in final, emotia s-a transformat in bucurie :)


2 comentarii:

Cristina spunea...

La multi ani!! Sa va aduca numai bucurii!

Anca B. spunea...

Multumesc mult!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena