duminică, 24 aprilie 2016

Briose cu Capsuni Bunny Butt


Daca aveti putina rabdare, decorul de la aceste briose nu este deloc greu de realizat. Mai jos regasiti pasii pentru a va ajuta. Veti avea nevoie de putina pasta de zahar alba, maro si verde (florile sunt din zahar, le aveam cumparate). Daca aveti prin casa alte culori de pasta de zahar, puteti incerca cu orice culoare.


Pasta de zahar maro se framanta apoi se fac bilute (eu am facut decor pentru 6 briose). Se pun deoparte.
Tot din aceeasi culoare de pasta se fac 12 buline ovale si 36 de bilute foarte mici pentru labele picioruselor de la iepurasi.


Din pasta de zahar alba se fac labele picioruselor, un oval turtit, usor modelat. Pe fiecare laba se imping bulinele maro, pe cele foarte mici le puteti impinge dupa ce ati facut gaurele mici cu ajutorul unei scobitori. Tot din pasta de zahar alba se fac 6 bilute mai mici decat cele maro - cozile iepurasilor.


Din pasta de zahar verde, dupa framantare si dupa ce se intinde cu sucitorul se decupeaza 6 cercuri. Cu ajutorul unei pensule subtiri introdusa in apa se lipeste de pasta verde corpul iepurasului, labele si coada.



Daca folositi si flori, le lipiti si pe acestea tot cu putina apa.



Daca decorul este gata, va puteti apuca de briose de orice fel. Eu am pregatit aseara in cadrul live-ului cu Jamila Cuisine briose cu capsuni. Reteta nu o scriu pentru ca o puteti urmari pe link-ul de mai sus mult mai bine explicata.


Dupa ce briosele s-au racit complet, puteti aseza decorul.


Puteti pregati decorul cu cateva zile inainte de Paste, lasandu-l pe o tava acoperit cu folie alimentara (fara a-l sigila), se pastreaza foarte bine.

O zi frumoasa!

1 comentarii:

coco spunea...

ce draguuteee sunt!!!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena