joi, 26 ianuarie 2017

Paine cu Banane


Va las mai jos o altfel de reteta de Banana Bread, poate cea mai simpla dintre toate.

Ingrediente pentru o forma de chec:
60 g unt
50 g zahar brun (poate fi si alb)
1/2 lingurita scortisoara
3 banane, taiate feliute rotunde

4 oua
60 g zahar brun (poate fi si alb)
1/2 lingurita scortisoara
100 g smantana sau iaurt
150 ml lapte
5 cani cu paine taiata cubulete

Modalitate de preparare
  • Se incalzeste cuptorul la 180 g C si se unge cu unt o forma de chec.
  • Se pune untul intr-o tigaie la foc mediu, se topeste apoi se adauga 50 g de zahar, 1/2 lingurita scortisoara apoi bananele feliate.
  • Se amesteca usor pentru 3-4 minute apoi tigaia se da deoparte.
  • Intr-un bol se amesteca cu telul ouale, 60 zahar, 1/2 lingurita scortisoara, smantana/ iaurtul si laptele.
  • Se adauga cubuletele de paine si se amesteca usor pana ce painea absoarbe lichidul.
  • Se pune amestecul in forma de chec iar peste acesta bananele.
  • Se da tava la cuptor pentru aproximativ 40 - 45 de minute.
Sper sa o incercati si sa va placa! In functie de preferinte, puteti adapta cantitatea de zahar.
Seara frumoasa va doresc!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena