joi, 9 aprilie 2015

Pasca cu Crema de Ciocolata


Bine v-am regasit! Va las mai jos reteta de pasca pe care am pregatit-o anul trecut si va doresc Paste fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate, putere si speranta! 

Ingrediente forma 22 cm:
5 oua
10 lg zahar
1 kg branza dulce (de vaci sau amestec branza de vaci si crema de branza)
200 g smantana
150 g stafide
6 lg gris
coaja de la o lamaie
vanilie
un praf de sare
300 g Nutella, la temperatura camerei

Modalitate de preparare:
  • Se mixeaza ouale cu zaharul si sarea cca 1 minut. Se adauga apoi branza, smantana, stafidele, coaja de lamaie, vanilia si grisul.
  • Se pune in tava tapetata pe fund cu hartie de copt jumatate din compozitia de branza apoi 5-6 linguri de Nutella din loc in loc, cealalta jumatate din compozitia de branza si din nou Nutella.
  • Cu ajutorul unui bat de frigaruie/ coada unei linguri se marmoreaza.
  • Se coace pasca in cuptorul preincalzit la 180 g C pentru cca 55-60 minute.
  • Se lasa sa se raceasca in forma, apoi se desprind  cu un cutit marginile de tava sise desface inelul tavii.
  • Se da cateva ore la frigider.

Multumesc Edith's Kitchen pentru reteta! Sarbatori fericite tuturor!

4 comentarii:

Cristina spunea...

Wow, ce bine arata!!!

Alina Avram spunea...

Paște fericit și ție, Anca!

Haplea spunea...

Sarbatori fericite!

Unknown spunea...

Va multumesc frumos tuturor, Paste fericit alaturi de cei dragi!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena