Bine v-am regasit! Va las mai jos reteta de pasca pe care am pregatit-o anul trecut si va doresc Paste fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate, putere si speranta!
Ingrediente forma 22 cm:
5 oua
10 lg zahar
1 kg branza dulce (de vaci sau amestec branza de vaci si crema de branza)
200 g smantana
150 g stafide
6 lg gris
coaja de la o lamaie
vanilie
un praf de sare
300 g Nutella, la temperatura camerei
Modalitate de preparare:
- Se mixeaza ouale cu zaharul si sarea cca 1 minut. Se adauga apoi branza, smantana, stafidele, coaja de lamaie, vanilia si grisul.
- Se pune in tava tapetata pe fund cu hartie de copt jumatate din compozitia de branza apoi 5-6 linguri de Nutella din loc in loc, cealalta jumatate din compozitia de branza si din nou Nutella.
- Cu ajutorul unui bat de frigaruie/ coada unei linguri se marmoreaza.
- Se coace pasca in cuptorul preincalzit la 180 g C pentru cca 55-60 minute.
- Se lasa sa se raceasca in forma, apoi se desprind cu un cutit marginile de tava sise desface inelul tavii.
- Se da cateva ore la frigider.
Multumesc Edith's Kitchen pentru reteta! Sarbatori fericite tuturor!
4 comentarii:
Wow, ce bine arata!!!
Paște fericit și ție, Anca!
Sarbatori fericite!
Va multumesc frumos tuturor, Paste fericit alaturi de cei dragi!
Trimiteți un comentariu